Ticket

Soms heb je het idee dat je iets heel slims aan het doen bent. Later besef je je dan dat het helemaal niet zo slim was en eigenlijk best dom. Had nou toch maar naar dat kleine stemmetje in je hoofd geluisterd.

Mijn route is als volgt:
Heen:

Gran Canaria -> Madrid (vueling)
Vertrek: 21:55 Saturday, 05 Apr 08
Aankomst: 01:35 Saturday, 05 Apr 08

Madrid -> Amsterdam (klm)
Vertrek: 06:00 Dom 6 Abr 2008
Aankomst: 08:35 Dom 6 Abr 2008

En terug:

Amsterdam -> Madrid (klm)
Vertrek: 07:00 Ma 15 Abr 2008
Aankomst: 09:35 Ma 15 Abr 2008

Madrid -> Gran Canaria (vueling)
Vertrek: 12:40 Tuesday, 15 Apr 08
Aankomst: 14:25 Tuesday, 15 Apr 08

Op zich niet eens zo heel slecht. Goed, een kort nachtje op Madrid, maar dat scheelt mij rond de 80 euries, dus dan is het de moeite wel waard. Maar nu mijn mogelijke probleem. Ik heb de retourtjes van Las Palmas naar Madrid en van Madrid naar Amsterdam onafhankelijk van elkaar gekocht. Dat scheelde wederom een kluif met geld, omdat ik van Las Palmas naar Madrid 50% korting krijg als officieel Canarisch eiland bewoner.

Maar… nu moet ik dus eerst mijn koffer (maximaal 1, met dank aan vueling) inchecken op Las Palmas. Hierna vliegen we naar Madrid, waar ik mijn koffer moet opwachten en weer opnieuw moet inchecken voor mijn andere vlucht naar Amsterdam. Voor de terugweg geldt hetzelfde. Nou ja, kijken hoe het gaat… ik zien wel.

Tot over een maand!

6 thoughts on “Ticket

  1. hahahahahahahahahahahah

    meer heb ik niet te melden over dit onderwerp, maar het is wel lachen……

  2. Tsja, gelukkig heb ik voldoende psychologische flexibiliteit ontwikkelt om goed met deze uitdaging om te gaan.

  3. Wil dit dan zeggen dat je psychish al zo verstoord bent, dan een verstorende manier van reizen geen effect heeft? Of interpretreer ik dit nu verkeerd?

  4. Een interpretatie is uiteindelijk altijd persoonlijk, maar jouw analyse van de casus ter zake heeft zeker raakvlakken met de realiteit, me dunkt. Van een verstorende manier van reizen is immers sprake, echter jouw interpretatie van mijn psychologische flexibiliteit is verkeert geintrepreteerd inzake de blijkende noodzakelijkheid mijn reis op onfortuinlijke wijze te dienen onderbreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *