Geen stroom

Dit keer niet in huis, maar in mijn auto. De accu was helemaal leeg. Het probleem begon een week of twee geleden. De accu was leeg en onze nissan weigerde botweg te starten. Volgens een monteur was de accu zelf de schuldige want in de accu scheen een klein rood lampje, welke aangaf dat het einde van zijn levensduur zeer nabij was. Een nieuwe accu dus.

Maar met de nieuwe accu was ook niet alles koek en ei. Afgelopen weekend was het weer raak. Een lege accu, dus blijkbaar is er iets in de auto dat stroom gebruikt ookal is alles uit. Als gevolg heb ik gisteren overleg gevoerd met de monteur van een ‘tuning’ bedrijf. Deze hadden ook de zwaardere nieuwe accu erin gezet. Het advies was om naar een normale garage te gaan, maar tot die tijd sleutel ik nu voor vertrek en na aankomst aan mijn auto. De accu ontkoppel en koppel ik dan. Nooit verwacht dat ik zo technisch bezig zou zijn met mijn autotje, misschien een nieuwe carriere.

4 thoughts on “Geen stroom

  1. Met de kever heeft bar dit probleem ook altijd, ook op de een of andere wazige manier loopt de accu leeg. Jouw technische affiniteit zou een goede tip zijn voor Bar…..

  2. Niet gewoon toevallig je dynamo die naar de K!@## begint te raken ??, waardoor hij niet meer voldoende oplaad ??.. Laat die zaken anders gewoon ffe checken bij de dealer… Zekeringen van de auto al bekeken ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *