Het sociale netwerk

Werk!Ana komt uit Madrid. Dit schept een band met andere madrilenias en dus heeft Ana hier in Las Palmas een andere meid uit Madrid leren kennen. Deze meid is inmiddels onze vriend(in) hier op het eiland. Laatst had ze een duikcursus gevolgd en om meer mensen hier op het eiland te leren kennen nodigde ze ons afgelopen vrijdag uit voor een na-duik borrel. Uiteraard gezellig!

Maar nu het vreemde aan dit verhaal. Na de na-duik borrel waren we gezellig met z’n allen wat wezen eten bij een typisch Spaans restaurantje. Een van de duik cursisten was een CanariĆ«r dus hij wist de beste plekjes te vinden. We praten over van alles en nog wat en zo ook over mijn ex-baantje en de sollicitatie bezigheden die ik sindsdien allemaal heb uitgevoerd.

Blijkt de persoon in kwestie gewerkt te hebben bij een bedrijf waar ik gesolliciteerd had. Hij zou wel even bellen. Nou, dat werkte. Vanochtend belde ze me op om te melden dat ze nog een gesprek met me wilde. Het resultaat: morgen kan ik beginnen en ik ben weer een loonslaaf. Dit keer gelukkig allemaal legaal en ook nog eens leuk werk. Lekker ontwikkelen, apache, php, mysql, rubyonrails, etc. Hoera!

3 thoughts on “Het sociale netwerk

  1. Hee berg, das nog eens cool nieuws. Bij Devoteam werken ze ook met ruby on rails…..dus als je nog eens wat kennis nodig hebt of andere dingen, roep je maar……

  2. Legaal werk zeg je was het andere niet legaal? misschien antwoord via mail, kan ik meer text en uitleg geven over de vraag.

  3. He adrie, zo zie je maar waar al die contacten goed voor zijn. En wat klussen in software zo lijkt het, niet verkeerd. Uit je reactie op mijn voorstel op een NL snacktent begrijp ik dat dat geen goed idee was…

    Succes!
    Hein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *