Speciaal voor moeder Nel

Een update uit Gran Canaria.

Ik ben nog altijd blij en gelukkig alhier. Ik mis Nederland wel, en dan met name de mensen. Mijn familie en mijn vrienden. Ook mis ik af en toe een roze koek of een lekkere rookworst.

Gister belde ik met het thuisfront en ik vernam dat alles goed ging met pa, ma en met bert en sally die bezig zijn met hun toch door zuid amerika. Ik vernam ook dat er een konijn klaargemaakt is om aan het spit, boven een vuurtje, lekker gebraden te gaan worden. Ai, dat loop ik ook weer even mis. Jammer hoor.

Met Ana en ik gaat het best goed. Het samenwonen was in het begin af en toe flink wennen, maar het gaat nu wel beter. Met mijn nieuwe baantje heb ik ook weer wat ritme in mijn leven, en dat is goed voor mij en ook voor Ana.

We zijn op zoek naar een autotje. Tweedehands, en ons oog is gevallen op een seat ibiza. 1.4, 5 deurs, uit 1998.. zag er wel goed uit en reed ook okay. Ana kent via via een monteur die er binnenkort wel even naar zou kijken.. 2200 pegels.

Op mijn werk is alles wel okay. Ik kan er internetten. Af en toe is het een beetje simpel werk, maarja. Ik heb in ieder geval wat to doen.

19 thoughts on “Speciaal voor moeder Nel

 1. maar jij bent ook geen moeder nel, ammer… maar dat geeft niet. Altijd leuk om de reacties hier te lezen.

 2. He adrie…leuk om je verhalen te lezen daar. Het is toch heel wat anders he. Gelukkig hadden we de huurauto in de VS niet van een soortgelijk bedrijf :-) We hadden dus 1 probleem/vraag en kregen gelijk een andere (nieuwe), die ook nog groter was…echt rot.

 3. Ja maar Adrie schreef dat ie familie en vrienden mist, dus bij deze.

 4. Nou vooruit, wij missen je ook berg. Trouwens, heb je wat (on)zinnige dingen ontvangen via de post ?

 5. Tot op heden ontvangen via de post:
  2 briefkaarten van bert

  Tot op heden nooit ontvangen, maar zoekgeraakt:
  1 paar tickets naar Nederland

 6. Oh vaag, ik had nog wat nuttigs opgestuurd (2 weken geleden)…..maar misschien dat het nog niet aangekomen is.. ik weet niet hoe lang zoiets onderweg is…..en misschien is het niet door de douane heen gekomen of is het een corrupt zooitje bij de postbezorging

 7. Nope, niet ontvangen, wel vermoedde ik het omdat je het over een ‘wat nuttigs’ hebt, en volgens mij is het enige broodnodige nuttige in mijn huis een kaasschaaf :p

 8. Tjonge dat heb je dan verrotte goed bedacht man….maar die nuttige kaasschaaf heb je dus nog niet mogen ontvangen….misschien vondt iemand het bij de post ook een nuttig instrument…

 9. Ik denk niet dat postbeambten hier weten wat het nut is van een kaasschaaf. Hetzelfde als je een niets vermoedende niet-nederlander opeens voorziet van een flessenlikker of een kruimelschraper…

 10. Kaasschaaf!Hij is binnen! Gisteren kwam ik thuis, en hij lag netjes in de bus!

  Eindelijk zijn de dagen dat ik met een bot mes dikke plakken kaas moet afhakken voorbij. Eindelijke weer de dunne egale plakjes. Lekker met een dun egaal plakje ham. Jaaaaa.

 11. joww hmm ik moet ook eens maar wat sturen..nu nog je adres vinden…………een pinkpopkaartje voor 2008 misschien.. . ;)

 12. Evelien, ik kan je wel aan het adres helpen hoor….als je ff een mailtje stuurt naar rogier@ammer.nl dan zorg ik dat je het gehele adres krijgt en kan je net als ik je oude spullen naar adrie opsturen, een makkelijke manier om van al je troep af te komen.

 13. Je e-mail adres achterlaten op een blog… dat vraagt om spam! Maarja het is voor een goed doel :)

 14. ik heb een supergoeie spamfilter die alle meuk buitenhoudt, en buitendat wordt mijn domein toch al gebruikt voor spam te versturen schijnt, dus ik krijg sowieso veel meuk binnen, dus die paar meuk mailtjes kan mij niet meuken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *