Onzeker

Daar zit ik dan in Spanje. Lekker relaxen en genieten van de sfeer, de cultuur en soms ook van het weer. Ik doe veel nieuwe ervaringen op, en ik maak veel nieuwe dingen mee. Een van de zaken die relatief nieuw voor mij is is het samenzijn met Ana. Het plan was dat we samen in juni naar Glasgow zouden gaan voor 9 maanden. Ik zou aldaar werk zoeken, en we zouden samen een avontuur beleven. Leuk.

Maar nu is alles opeens anders. Mogelijk heeft Ana een baan gevonden in Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria. Gisteren werd het nieuws redelijk definitief, maar er is nog redelijk wat onzeker. Het lijkt erop dat ze 9 april moet starten met haar baan en dat is snel. Nou ja, in plaats van het interessante Schotland wordt het dan toch Gran Canaria. Een eiland met een bijzonder prettig klimaat. Ik ben benieuwd!

3 thoughts on “Onzeker

  1. Rot, rotter, rotst. Je zult wel balen dat je voortaan alle dagen in de zon moet zitten. Biertje?!

  2. coooooooollllllll, dat weekendje barcelona en ons uitstapje schotland is nu van de baan….maar misschien is het een leuk idee voor onze zomervakantie, lekker gran canaria, lekkere zon, en natuurlijk jouw en ana zien, dat is toch wel een stuk belangrijker…

    ik zie je al zitten, een beetje websites bouwen op het strand met een paar lekkere biertjes naast je..

    9 april is trouwens wel erruuuuugggg snel…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *