Eigentijds gemeubileerd

Mijn huis staat te huur. Vanwege mijn langdurige verblijf in Spanje en mijn wens om deze situatie voorlopig te handhaven.

De beschrijving:

Mijn eigentijdse woonkamer!BRAHMSLAAN (75M2) LEIDEN / FORTUINWIJK
Gemeubileerd 3 voorheen 4 kamer appartement aan de rand van Leiden in de fortuinwijk, dichtbij de uitvalswegen. Het appartement bevindt zich op een hoek op de vierde verdieping, wat uitzicht en privacy met zich meebrengt. Ruime woonkamer met apart zit en eetgedeelte. De keuken is voorzien van een gas kookplaat, oven, magnetron, koel/vries combinatie en wasmachine. Door de keuken bereik je de badkamer voorzien van douche en wastafel tevens kom je via de keuken op het kleinere balkon aan de voorzijde. De woning voorziet in een ruime slaapkamer met balkon en twee persoonsbed en een kleinere kamer met een eenpersoonsbed. De woning is eigentijds gemeubileerd en er ligt laminaat en vloerbedekking op de vloer.

Huh, eigentijds gemeubileerd? Waarom deze formulering? Was/is het echt zo erg gesteld met mijn huis? Niet modern, niet klassiek maar eigenlijk gewoon een mengelmoesje.

1 thought on “Eigentijds gemeubileerd

  1. Het woordenboek zegt: ‘geschikt of passend bij de eigen tijd, daarvan de kenmerken tonend’…….

    tja, wat bedoelen ze daarmee, passend bij jouw leeftijd???? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *