Thuis

Jaaa, ik ben weer thuis. Het was een wat teleurstellende terugreis waarbij ik om 4 uur op het vliegveld van Madrid moest zijn, maar er blijkbaar geen OV is om deze tijd. Het resultaat was dat de arme moeder van Ana haar nachtrust werd ontzegd en ze mij in het holst van de nacht naar het vliegveld moest brengen.

Maar nu ben ik in rap tempo weer aan het acclimatiseren aan het leven in Nederland. Mijn broer heeft een lekkere appeltaart gemaakt en ik slaap weer in mijn eigen bed. Wat opvalt is dat de straten ‘s avonds in Nederland uitgestorven zijn en dat de vrouwen in Nederland enorm groot zijn.

Deze week moet er veel geregeld worden. Ik heb mijn rijbewijs vernieuwd, mijn huis wil ik verhuren, ik moet nieuwe lenzen laten aanmeten, en ik wil al mijn vrienden weer eens zien. Leuk en daarna weer terug naar het warmere Spanje.

3 thoughts on “Thuis

  1. hee beeeerrrrggg, huuuuhhhhh je bent weer terug…..super……leuk weekje gewenst man….en eh….vrijdag berger?

  2. He Adrie…weer in Nederland dus! Maar zo te lezen bevalt het je daar zeer goed, want je denkt al weer aan het leven daar :-) We spreken binnenkort wat af voor een biertje.

    A.s. vrijdag ben ik er niet helaas
    Hein

  3. Hey!!! Welkom thuis!
    En ja, je was natuurlijk even vergeten dat Nederland bekend stond om zijn lekkere grote melkkoeien, geniet er maar even van zou ik zeggen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.