Romeo Y Julieta

Romeo Y Julieta, Havana, Cuba!Vers uit Cuba! Ik ben in het bezit gekomen van een echte Cubaanse sigaar! De zogenaamde ‘Romeo No. 2’. Made in Havana, Cuba. Normaal gesproken rook ik geen sigaren, maar voor een Cubaanse maak ik toch graag een uitzondering. Ik moet nog even nazoeken hoe een dergelijk sigaar eigenlijk opgerookt moet worden, maar ik heb er alle vertrouwen in.

4 thoughts on “Romeo Y Julieta

 1. uhhh, je moet natuurlijk wel zo’n speciaal stukkie hout hebben om em aan te steken, schijnt goed te zijn voor de smaak.

  een zippo is natuurlijk uit den boze,
  verder hebben ze mooie asbakken in den haag in de kroeg naast de berger!

  en heb je al een sigarenknippertje? altijd leuk om te hebben, voor als er iemand met zijn grijpgrage klauwen aan je portomonaie zit, kan je als je hem te pakken krijgt een mooi mesje (oeps… lesje) leren!

 2. Uiteraard heb ik mijn research gedaan. Het stukje hout zit erbij. Aanstekers die een geur verspreiden zijn uit den boze en de sigaar moet perfect branden. Zo’n knippertje heb ik niet, maar een vlijmscherp mes zal denk ik ook wel werken.

 3. Dit is mijn favoriete sigaar,
  Het is een slechte gewoonte beginnen worden, maar dit is zowat de beste sigaar die ik rook. Hoe je die aansteekt? Je steekt je stuk hout (sederhout) in brand met een lucifer, endan je sigaar aansteken zonder ze te verbranden.

  Om er je eigen smaak aan toe te voegen kun je de tip van je sigaar in sterke drank steken. bv: calvados.
  Je laat dan de tip van je sigaar ffe flamberen en leurt (trekt) goed aan de sigaar zodat de aroma’s door heel je sigaar getrokken worden.

  Ook een aanrader is een sigaar van Cortez, deze zijn goedkoop maar degelijk. Qua prijs-smaakverhouding de beste sigaar. (Ze zijn dan ook van Belgische makelij.)

  En ivm dat mes. Met een naald langzaam een gat maken lukt ook. met een gewoon mes raad ik het niet aan. dan verneuk je ze alleen maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *