Aloë Vera

Aloe Vera! Sinds een jaar of 20 ben ik groot cactus fan. De ideale plant. Als je ze een paar weken geen water geeft is er niks aan de hand. Ik heb verschillende soorten en de meeste zijn als klein stekje ooit tijdens een vakantie in spanje geroofd.

Een van mijn cactussen is een enorme aloë vera plant en daarvan wist ik al dat ie soms in de shampoo zit, maar de spanjaarden wisten mij te vertellen dat deze plant ook als een kleine mini-apotheek gebruikt kon worden.

Inmiddels heb ik de recepten al opgevraagd, dus misschien binnenkort hier medische aloë vera adviezen :-p

1 thought on “Aloë Vera

  1. Adrie,

    Een paar jaar terug ben ik eens bij een one-man-show van Lebbis en Jansen geweest … zonder Jansen (anders was het een two-man show). Hij had toen een geweldige act over Aloe Vera … hij was ervan overtuigd dat het niet bestond en dat er ergens illegale plantages moesten zijn waar niemand het bestaan van weet … dat moest wel wat er zit in alles Aloe Vera maan niemand kon hem vertellen wat het was en hoe het gemaakt wordt … enfin je moet erbij geweest zijn maar wij lagen dubbel van het lachen … als ik Lebbis zie dan zal ik tegen hem zeggen dat jij er meer van weet en dat ie bij jou terecht kan voor recepten ;-)

    Doei, Peet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *