Pinkpop

Pinkpop was weer een bijzonder geslaagd feest. Het meest heb ik genoten van rowwen heze, die tegen mijn verwachting in een bijzonder goeie sfeer wisten te creƫren, the chemical brothers, met de beste show van heel pinkpop, within temptation en the prodigy, en de laatste (eindelijk zonnige) dag met o.a. thirteen senses, novastar en kaiser chiefs.

De afsluiting van pinkpop met faithless vond ik alleen erg tegenvallen. Zeker niet de beste act van het pinksterweekend, en het begin met twee podia naast elkaar die allebei bezig waren sloeg echt als een tang op een varken.

We staan trouwens nog met een fotootje op de pinkpop site! De andere foto’s ga ik nog (na grondige screening) online zetten.

1 thought on “Pinkpop

  1. Hoi Berg en PinkPop gangers,
    Ik heb het goed naar mijn zin gehad, ok ik moest er zaterdag nog wel aardig “inkomen”, maar ik vond het steeds leuker worden eigenlijk. Lekker zooitje op de camping, erg veel te smikkelen, goede sfeer en maandag zelfs erg warm! Ben het met je eens van die bands, zeker Chemical Brothers, vond ook Kane aardig (normaal echt niet), maar Chemical Brothers hadden de beste show. En Faithless was toch wel leuk hoor Berg, iets meer beat mocht wel ok, maar toch goede afsluiting. Die dubbele concerten aan het begin was inderaad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *