Flashback

Soms, heel soms heb je het wel eens. Een moment, of een tijdje dat je er honderd procent van overtuigt bent dat tijd niet bestaat. Een situatie waarin je simpelweg blij bent met alles om je heen, en al je zorgen weg zijn. Zonder tijd zijn er immers geen problemen.

Meestal wordt zo’n bijzonder prettige trip voorafgegaan van een periode waarbij het lijkt of tijd variabel is. Zij loopt een stuk langzamer of sneller dan normaal.

Wearable Digital Audio!Gister zat in lekker in de trein, op weg naar mijn werk, toen ik opeens een bijzonder sterk flashback gevoel kreeg. De tijd ging gewoon langzamer, en ik kon het goed merken. Vaag, want hiervoor was geen enkele aanleiding. Maar een paar minuten later had ik het door. Mijn mp3 speler had een manier ontdekt om muziek langzamer dan normaal af te spelen. De snelheid varieerde van iets langzamer dan normaal tot een stuk langzamer.

Maar goed, ik was op dat moment direct weer erg blij, behalve met die &%#$@ philips mp3 speler. Wat een klote ding is dat. Gelukkig is het nog maar twee weken tot pinkpop… kijken of we dan de tijd weer vertraagt krijgen :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *