Kosovo / Kalashnikov / ..?..

Gisteren Amsterdam met de ras Amsterdammer Endorfien a.k.a. Eef a.k.a. Evelien en Herman a.k.a. Erwin, en dat was weer pretty cool. Om 7 uur afgesproken bij Endorfien om te eten, dus we waren er rond 9 uur, dankzij een routeplanning naar een plek aan de verkeerde kant van A’dam. Na het eten gingen we A’dam in, en ik kan me alleen nog maar herinneren dat we op een gegeven moment bij een soort kleine lvc waren genaamd Kosovo of iets dergelijks.

Vanaf dit punt weet ik alleen nog dat er veel bier vloeide, en dat ik daar het overgrote deel van opgezopen heb. Het leuke is dan natuurlijk altijd om de dagen erna van de andere deelnemers te horen wat je allemaal uitgevoerd hebt… Okay, die andere deelnemers waren ook niet nuchter, maar twee weten meer dan een.

Zo weet ik nu dat ik heb rondgelopen in een FOUT truitje, veels te klein in de kleuren roze en mint groen… Hiernaast had ik plenty van armbandjes geleend, wat ook een foute keuze was. Die meid in dat kleine discotheekje herinner ik me totaal niet meer… De hotdog waarvan het overgrote deel van de saus op de straat belandde is mij ook ontgaan, en het ergste is nog dat ik ook niets meer weet van die leuke meid bij de hotdog stand, die ook geregeld bezoeker van leiden was. Oh, en het zingen over straat is ook een vaag punt, maar dat wordt gelukkig niet door alle aanwezige bevestigd :-)

De taxi naar huis weet ik dan nog een beetje… maar dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de kleine schermpjes in de stoelen, en het ranzige materiaal dat daarop werd uitgezonden.

Al met al weer een erg geslaagd avondje!

2 thoughts on “Kosovo / Kalashnikov / ..?..

  1. ja btje late reactie… maar je mag allllllllllllltijd mijn mintgroene met roze geaccentueerde streep vestje lenen… voor speciale gelegenheden :D:D:D
    Die hot dogs waren zeer goed te eten… Yoehoeeeeewwwwwwwww

  2. hahaha wat grappig om dit terug te lezen zeg!!!! ;) MORE MORE MORE
    Kan je ook niet nog een bLOG aan shen mue wijden? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *