Leven in een Spaanse soap

Zo af en toe maak je toch wat mee, zoals vorige week. Een vriendin van ons heeft een tijdje geleden haar relatie op de klippen zien lopen. Een paar weken later verloor ze haar baan en daarna besloot ze (uiteraard na goed overleg) voorlopig haar intrek te nemen in onze extra kamer. De hele huisraad werd verhuist en nu staat ons balkon vol met spullen. Van extra messen en vorken tot een opblaasbare kano.

Ach ja, als we op die manier iemand kunnen helpen is dat natuurlijk geen probleem. Deze huisgenoot ging echter deze week op een kleine zeilvakantie. Lekker varen met een groot jacht. Ze zou maandag weer terug naar huis keren, maar lijkt nu van de aardbodem verdwenen.

Ammer, Bar, Lucas en ErwinOndertussen kwamen een aantal vrienden uit Nederland op bezoek in het zuiden. Gezellig bijna iedere dag naar het zuiden om te genieten van het lekkere weer, de tapas, te spelen met de kleine en iedereen weer even zien. Erg geslaagd en na dit bezoek kan ik in ieder geval zeggen dat de uitdrukking ‘Lekker weer‘ een geheel nieuwe betekenis heeft gekregen.

Tegelijkertijd hebben andere vrienden hier in Las Palmas net een huis gekocht. Dat moet gevierd worden, maar wanneer… Dit hebben we maar even uitgesteld.

Ook tegelijkertijd is een andere vriendin op bezoek uit Indonesië. Haar relatie loopt ook op de klippen en een paar dagen verblijft ze in de kamer van de meid die toch aan het zeilen is, met haar hele hebben en houden in onze woonkamer (gelukkig niet veel).

Al met al een erg drukke week dus. Wel erg leuk om al de hectiek mee te maken en dat na een tijdje alles weer lekker zoals het oude is. Misschien is het toch helemaal niet zo’n slecht idee om eens verder uit te zoeken of we hier onze entrepreneur-schap op een of andere manier kunnen uitbuiten met een huisje of excursies voor vakantiegangers.

One thought on “Leven in een Spaanse soap

  1. Nou, berg, het was wel weer gezellig hoor…dus we hebben ons wederom vermaakt. Leuk om te zien dat je schildpadje gegroeid is, ik ben benieuwd hoe je het gaat oplossen als ie nog groter wordt, en als je het toerisme ingaat, of huisje ofzo, laat maar weten, ik wil graag mee uitbuiten.

    Bachelor of Science R.W.M. Ammerlaan :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *