Hebbedingetje of dag dag privacy

DelFly!
De DelFly is een op het oog leuke gimmick, maar het heeft er alle schijn van dat het steeds meer dan een gimmick zal worden. De huidige versie weegt slechts 3 gram en is 10 cm lang. Het vliegt en is uitgerust met een cameratje.

De doelstelling is het het vliegapparaatje kleiner te krijgen. Waarschijnlijk lukt dit zonder al te veel problemen, want kleiner betekent ook minder zwaar. Door andere (minder zware) componenten te kiezen kan de schaal worden verkleint. Maar wat is het resultaat? Een klein apparaatje dat onze toch al beperkte vrijheid nog een stukje verder af doet brokkelen?

Gratis huisdier

Katten!Soms zit het mee, en soms zit het tegen. Mijn koffieplant is dan wel uitgelopen op een fiasco, we hebben er wel twee gratis huisdieren bij gekregen. Twee kleine katjes hebben ons balkon uitgekozen als slaapplek. Zolang ze het beperken tot slapen vind ik het best.

Uitgedroogde koffie

Koffie mislukt!Het is helemaal verkeerd gegaan met mijn koffieplantje. Jammer maar helaas. Volgende keer zal ik wat beter zorg moeten dragen voor mijn koffieplant. Ik denk dat het beter is een rauwe koffieboon mee te nemen en deze te cultiveren, dan een stekje, want dat blijkt toch te hoog gegrepen.