Verhuurd!

Woonkamer Brahmslaan!Minder dan 1 maand stond mijn huis te huur en nu al is er een huurder gevonden. Blijkbaar heeft de eigentijdse inrichting niemand afgeschrikt. Vooralsnog is het huis voor 6 maanden verhuurd dus over 6 maanden heb je weer een nieuwe kans.

Onzeker

Daar zit ik dan in Spanje. Lekker relaxen en genieten van de sfeer, de cultuur en soms ook van het weer. Ik doe veel nieuwe ervaringen op, en ik maak veel nieuwe dingen mee. Een van de zaken die relatief nieuw voor mij is is het samenzijn met Ana. Het plan was dat we samen in juni naar Glasgow zouden gaan voor 9 maanden. Ik zou aldaar werk zoeken, en we zouden samen een avontuur beleven. Leuk.

Maar nu is alles opeens anders. Mogelijk heeft Ana een baan gevonden in Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria. Gisteren werd het nieuws redelijk definitief, maar er is nog redelijk wat onzeker. Het lijkt erop dat ze 9 april moet starten met haar baan en dat is snel. Nou ja, in plaats van het interessante Schotland wordt het dan toch Gran Canaria. Een eiland met een bijzonder prettig klimaat. Ik ben benieuwd!