DatePad 2.1

DatePad 2.1New and improved! DatePad combines the power of a calendar with the ease of a text editor. DatePad can be used in a large number of ways. It’s main function is to store text which is specific to a certain date. The new version of DatePad has a big number of improvements and supports multiple users.

DatePad is freeware. This means you can download zipfile with the installer package of the brand new DatePad 2.1 for free. Don’t forget to read more about this version in the documentation.

Schoenen gejat

Moskee!Vandaag was ik op bezoek in een moskee. In een moskee moeten vrouwen netjes een hoofddoekje om en iedereen moet op zijn sokken naar binnen. Schoenen zijn uit hygienisch oogpunt uit den boze. Je gelooft het niet, gelukkig NIET de mijne, maar iemands anders’ schoenen waren gejat! Waarom je tweedehands schoenen zou willen jatten begrijp ik niet, waarom je deze schoenen op een heilige plek jat begrijp ik nog minder, maar het is gebeurd.

Het directe gevolg was een zekere mate van hilariteit, maar niet te opvallend uiteraard. Het was natuurlijk sneu voor de persoon die opeens te sok naar huis moest.

Bij de moskee zaten ze er echter flink mee in de maag. Zoiets hadden ze niet vaak meegemaakt en de bijzonder nette oplossing was dat de bestolen persoon geld kreeg voor nieuwe schoenen, een arabische theeset ontving en een taxi kreeg aangeboden om haar naar huis te brengen. Petje af!

Drilboor

Drilboor!In Nederland hoorde ik mensen wel eens klagen over Den Haag. Dat er al zo ontzettend lang gebouwd werd overal, maar ik denk dat in vergelijking met Madrid, Den Haag zo’n beetje een bouwloze stad is. Madrid is echt de enige plek die ik ooit meegemaakt hebt waar je waar-dan-ook in de enorme stad, altijd, een drilboor kan horen. Ongelofelijk!

Terug

Ik ben weer terug in Madrid. Ana is weer aan het werk, en alles is weer als voorheen. Ondanks twee dagen regen en een dag weeralarm vond ik het heel leuk in Nederland. Iedereen bedankt voor het komen opdagen :).

Weeralarm

Sneeuw!Zware sneeuw en grote overlast
Morgen trekt een omvangrijk sneeuwgebied traag van zuid naar noord over ons land. De voorste begrenzing van het gebied bereikt in de loop van de ochtend het zuiden en naar verwachting pas tegen de avond het noordoosten van het land. Het zwaartepunt van de sneeuwval wordt tijdens de avondspits boven midden Nederland verwacht. Waarschijnlijk valt er 5 tot 10 cm sneeuw.

Bron: knmi.nl
Lekker dan. De eerste keer dit jaar in Nederland en het begint gelijk goed.

MAD – AMS

Voor het eerst dit jaar gaan Ana en ik naar Nederland. Het weekend van 8 feb tot 13 feb zijn we weer in Leiden en omstreken. Ik ben benieuwd of ik nog mensen kan porren voor de traditionele vrijdagmiddagborrel in Den Haag… Nou ja, we gaan het merken. Tot snel!