Wieder zurück

Die läste Wochenende war ich in Prague, zuzammen mit Zuza und Fran. Es war eine super tolle Wochenende, und wir habe viel spaß gemacht. Ich habe auch noch etwas Deutsch gelehrt. ‘Ein mass’ müss ich die nächste mal wenn ich in Deutschland bin bestellen :-)
Und naturlich hab ich die bilder jetzt online gesetzt. Bis die nächste mal, vielleicht im Amsterdam/Leiden oder im München?!
Tschüß!

Prague again

Prague!!
This afternoon I’ll be leaving for yet another visit to the beautiful and cozy Prague. I had been thinking about going by train, but decided to scrap that idea. If I would travel via Fran in Germany it would take me almost 16 hours of travel including 6 or 7 changeovers, costing me way to much time. By air the trip will take me just a little hour.

This time I will visit Zuza together with Franziska, so it promises to be a nice weekend filled with tourist attractions, combined with a nice doze of German and Czech language. Of course I’ll go and find the typical Absinth spoon which I need to perform the perfect Absinth drinking ritual.

Nintendo DS

Nintendo DS!Het begon allemaal vorige week. Na Bar’s verjaardag was ik nog even langs Cees’ huis gereden om aldaar shenmue2 een tijdje te lenen. Toen heb ik ook even kort kennis kunnen maken met zijn uiterst coole nintendo dsje.

Een week later spookte dat ding nog steeds door mijn hoofd, en heb ik besloten dat ik er toch ook maar eentje moest hebben, en inmiddels is het ook zo ver :-D. Vooralsnog heb ik maar één spelletje, ‘Touched‘, maar daar houdt ik het denk ik wel een tijdje mee vol. Het is toch eigenlijk te goed weer voor spelletjes.

NS

NS! Vandaag lekker een vrije vrijdag, met dank aan de stakende NS-ers. Eindelijk weer eens wat positiefs van die lui. En mogelijk kan ik zelfs nog wat geld terugclaimen, want ik heb een trajectkaart :-)

Tegelijkertijd werd mijn aandacht weer gevestigd op een ander akkefietje dat nog loopt met de NS. Mijn bekeuring. Sinds 28.11.2004 heb ik daar al helemaal niks van gehoord. En dat terwijl op de achterkant letterlijk staat vermeldt: “Over enkele dagen … een acceptgirokaart toegestuurd.”. Nou niet dus. Niet dat ik had betaald, maar het idee was dat ik in beroep zou gaan, en zou winnen, niet dat de NS zich opeens zou realiseren dat ze fout zaten, en op tijd hun fout corrigeren.

Leidsche marathon resultaat

Leidsche marathon 2005!Weer een medaile binnen :-). Het was bijzonder goed weer. Zonnig, niet te warm, niet extreem druk, dus bijzonder goed te doen. De resultaten van de 10 kilometer dwars door leiden waren als volgt:

Naam: Adrie Berg (6166 )
Plaats: 337e
Tijd: 00:46:41

Naam: Marco K.
Plaats: 1450e
Tijd: 00:58:17

Naam: Frank v. P.
Plaats: 1583e
Tijd: 00:59:29

Allemaal binnen het uur gefinished, ondanks de voor sommige beroerde voorbereiding. Petje af! en ik stel voor volgend jaar weer de 21 voor :-D.

Zie ook limecrush voor meer smeuige details :-p. En inmiddels staan ook de fototjes online.

6166

Nog een dagje en dan is het weer zover, De leidsche marathon! Dit jaar geen 21km maar de afstand die meer geschikt is voor de goedwillende amateur, de 10km. Zojuist in de pieterskerk de startnummers gehaald, en ik heb nummer 6166. Handig voor de online statistieken :-p. Mijn voorbereiding was alles behalve goed, maar gelukkig is er nog caffeine :-). Ik ben in ieder geval benieuwd wat het resultaat gaat worden. Morgen weten we het!

Bloem

Bloem!Mierzoet ruikt ze. De bloem aan mijn bolle cactusje. Normaal zou het niet het vermelden waard zijn, maar er gebeurt nu toch helemaal niks, dus waarom ook niet. :-p

Nieuwe lay

Dance!Hop hop, mijn blog bestaat alweer een jaar! En we weten het allemaal; zonder vooruitgang en verandering is er niets, dus tijd voor een andere lay :-p en zelfs een andere locatie. De rest van mijn site volgt allemaal nog, dus dat wordt weer lekker php hacken de komende avonden.