Thomas en Valentijn

ValentijnEen hartverwarmend sprookje over Thomas, een moedige jonge boer, die een vriendschap opbouwt met een vreemd onbekend dier. Maar… zijn vrouw heeft andere plannen.

Een verhaal over verlies, intrige, liefde, wanhoop en geluk. Een nieuwe klassieker om aan uw kinderen voor te lezen welke ze keer op keer zullen willen horen.

Een elegant, traditioneel verhaal dat u zal doen afvragen waarom het niet eerder geschreven is.

Koop het Thomas en Valentijn e-book via Lulu.

Auteurs

Adrie Berg is een Nederlandse IT specialist met een positieve instelling die effectief zijn ideeën conceptualiseert. Zijn achtergrond faciliteert een gestructureerde gedachtegang. Zijn bezielde schrijfstijl is vloeiend, helder, direct en met gratie. Zijn kunde om emoties te verbaliseren wordt soms overschaduwd door zijn neiging om tevreden te zijn met imperfectie.

Ana Sánchez de Abajo is een Spaans biochemisch specialiste met een fenomenaal voorstellings-vermogen en munt uit door buiten de gebaande paden te denken. Haar schrijfstijl is betrokken, inventies, overdadig en poëtisch. Haar talent is het vertalen van een haarscherp begrip van sociale structuren naar het geschreven woord wordt versterkt door haar sterke natuurlijke verlangen naar perfectie.

De combinatie van deze soms contrasterende stijlen heeft geresulteerd in een zeer positief resultaat. Een eenwording dat plaats geeft aan een prachtige dramatisch compositie. Samen presenteren deze auteurs dit bijna exemplarische sprookje over Thomas en zijn vriend dat de lezer zal raken als nooit eerder.


Excerpt

Het eerste hoofdstuk van het boek.

Thomas en Miranda
Een lange tijd geleden …

Download

Koop het Thomas en Valentijn e-book via Lulu.Om u de meest voordelige prijs aan te kunnen bieden is dit kinderboek online beschikbaar via de Lulu website.

Voor minder dan 8 euro tovert u een lach op het gezicht van uw kind als u hem of haar dit prachtige verhaal over Thomas en Valentijn voorleest.

Kleine lettertjes

Thomas en Valentijn
Mei 2011

Geschreven door Adrie Berg
Verhaal: Ana Sánchez de Abajo
Realisatie: Adrie Berg
Inspiratie: Griekenland, November 2010

Dit werk is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten voorbehouden.