Pokino

Pokino!Inmiddels ben ik niet alléén meer verslaafd aan het spelletje. Ook mijn moeder is er erg blij mee en af en toe lukt het me zelfs mijn vrienden over te halen om het te spelen… Het gaat uiteraard over pokino. Ik heb de spelregels beschreven en de speelkaarten ingescand en online gezet. Kan je het zelf ook proberen.

Mocht er voldoende animo zijn, dat wil ik wel overwegen een workshop pokino spelen te geven. Dan kunnen geïntereseerde hun pokino kennis bijschaven onder begeleiding van een professional. ;-)

5 reacties op “Pokino

 1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  hulde aan berg…………..Pokine RULES>………………………..

 2. Is het niet een soort van pizzaria in het spel Shen MuE!!

  “You have to go to the pokino pizza place there you will find something”

  Pokino sounds too fammiliar

 3. Eeeeeeeef, jij zou daar wel eens gelijk in kunnen hebben! Raar dat ik me dat niet eerder realiseerde.. misschien toch shenmue eens nader onderzoeken op pokino aanwezigheid :-)

 4. Pokino, the name and its rules are protected under the law of the spanih governament.
  Any person or institution trying to take advantage of this game, either playing or difusing the rules without the customary permission of this authority, can be prosecuted under Spanish and European low. Legal actions will start if the present website is not stopped in two days.
  Head of the Spanish games and gambling office

 5. Héél leuk spel.
  Is die nog ergens verkrijgbaar.
  Niet bekend bij DE spellen winkels (in Amsterdam)
  Jammer!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *