Parkpop

Tattoo zoals opgeslagen in mijn geheugen!Parkpop was gaaf! En totaal niet vanwege de bands, want die kon ik geen van alle, en eigenlijk boeide me dat ook niet zo veel. Parkpop was wel gaaf omdat ik vooraf van Cees een fles goldstrike kreeg, alvast voor mijn verjaardag.

Achteraf nabij Den Haag centraal, in de burgerking, ontmoette we zowaar een heuse playboy dame. Ze beweerde of augustus of december in de playboy te staan met een volle pagina. Ze was duidelijk herkenbaar aan een tatoeage van een roos met een hart in het midden op haar (mooie :-p) rechterborst (voor de toeschouwers, voor haarzelf was het links). Enige vervelende is dat ik haar naam nu al weer ben vergeten (ah, het was Amanda!), maar ze woont in de buurt van centraal station Den Haag.

Ben benieuwd :-p

2 reacties op “Parkpop

  1. Zeg knul,

    zeg jij dat je geen enkele band op Parkpop kende? Heb ik je dan helemaal voor niets vier jaar lang doorgezaagd over The Gathering? Door jou nog wel eens oneerbiedig anders betiteld?

    Groeten, Walther

  2. Dat Playboy grietje was zeker niet slecht, ik heb er nu nóg natte dromen over :)

    Ik hoorde vandaag trouwens dat de Nits er ook waren. Dat zou een bekende band moeten zijn maar ik ken eigenlijk maar een liedje en dat zongen ze toen we aankwamen (ik dacht dat er wat gasten van DiRect meespeelden?). Ik weet de titel van het liedje eigenlijk niet eens meer, maar dat zal dan wel de enige hit geweest zijn die ze ooit gescoord hebben…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *