Amerikanen

Jenny, Lauren, Diana & Ik!Donderdag zijn Lauren, Jenny en Diana gearriveerd. Voor het gemak hadden ze het vliegtuig naar Eindhoven genomen. Ik moest dus ontzettend vroeg op, om een flink eind te rijden, omdat die amerikanen blijkbaar niet begrijpen dat in een klein landje als Nederland zelfs kleine afstanden van 150km eigenlijk al extreem lang zijn. Maar goed, ik werd zowaar herkent (schijnt niet lastig te zijn), en na een tocht naar Leiden zijn we maar direct A’dam ingegaan :-p

Vrijdag moest ik werken, maar hadden we afgesproken in A’dam. Ik ging dus na mijn werk opzoek naar de dames… Geen eenvoudige opgave, want ik weet bijna niks te vinden in A’dam, en het bleek bijzonder lastig voor de dames om mij van goeie aanwijzingen te voorzien. Uiteindelijk is het me toch gelukt ze te vinden, en uiteraard trof ik ze toen aan in een coffeeshop :-p. Wat onverwacht!

1 reactie op “Amerikanen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *